Výmena dvojskla za trojsklo je investíciou do vášho pohodlia aj úspor

Výmena dvojskla za trojsklo je investíciou do vášho pohodlia aj úspor | Volitaservis Blog Overlay | Volitaservis Blog Bobor | Volitaservis Blog

V súčasnej dobe, keď energie zaberajú čoraz viac výdavkov na domácnosť, majitelia domov hľadajú spôsoby, ako znížiť svoje náklady na energie a zlepšiť celkovú tepelnú pohodu vo vnútri svojich domov. Jedným z najúčinnejších spôsobov, ako dosiahnuť tieto ciele, je investovať do modernizácie okien. Výmena starých dvojsklených okien za pokročilé trojsklanie je len estetickým zlepšením vášho domova, ale otvára tiež dvere k významným úsporám na energiách a zvýšenej tepelnej izolácii.


Premýšľate o výmene vašich dvojskiel za torojsklá. Nechajte si u nás vytvoriť nezáväznú cenovú ponuku s ohliadkou zdarma



1. Energetická účinnosť a úspora nákladov:

Trojsklá majú medzi vrstvami skla vzduchový priestor alebo inertný plyn, ktorý zlepšuje izolačné vlastnosti okien. To znamená, že trojskla udržiavajú vnútornú teplotu vo vašom dome stabilnú tým, že zabraňujú úniku tepla počas zimných mesiacov a chránia pred prehrievaním sa v letných mesiacoch. Táto energetická efektívnosť znamená nižšie náklady na kúrenie a chladenie, čím vám šetrí peniaze na účtoch za energie.

 

2. Zlepšená hlučnosť a pohodlie:

Trojsklá majú schopnosť znížiť prienik hluku zvonka. To je obzvlášť dôležité v oblastiach s vysokou premávkou alebo hlukom z ulice. Znížená hlučnosť zabezpečuje pokojnejšie a príjemnejšie vnútorné prostredie, čo prispieva k zlepšeniu celkového pohodlia obyvateľov domu alebo pracovníkov v kancelárii.

 

3. Minimalizácia kondenzácie a pliesní:

Trojsklá minimalizujú kondenzáciu vlhkosti na vnútorných povrchoch okien, čím znižujú riziko vzniku pliesní. Táto výhoda nie je len pre zlepšenie zdravotných podmienok, ale aj na udržanie kvality vášho domova.

 

4. Zvýšená hodnota nehnuteľnosti:

Moderné a energeticky efektívne okná pridávajú hodnotu vašej nehnuteľnosti. V dnešnom trhu s nehnuteľnosťami majú budúci kupujúci tendenciu preferovať domy alebo budovy s nízkymi nákladmi na energie a zlepšeným pohodlím, čo zvyšuje celkovú hodnotu vášho majetku.

 

5. Udržateľnosť a zodpovednosť voči životnému prostrediu:

Menšia spotreba energie znamená nižšiu emisiu skleníkových plynov, čím prispievate k ochrane životného prostredia. Výmena starých okien za energeticky efektívnejšie možnosti je prejavom zodpovednosti voči budúcim generáciám.

 

Výmena dvojskla za trojsklo nie je len estetickou zmenou vašej nehnuteľnosti, ale aj investíciou do budúcnosti. Táto modernizácia prináša okamžité výhody v podobe úspor na energiách, zlepšenia pohodlia a hodnoty vášho majetku, a zároveň znižuje vašu ekologickú stopu. Rozhodnutie investovať do trojskla sa tak stáva nielen finančnou investíciou, ale aj investíciou do zdravia vášho domova a našej planéty.


Premýšľate o výmene vašich dvojskiel za torojsklá. Nechajte si u nás vytvoriť nezáväznú cenovú ponuku s ohliadkou zdarma

o nás

Recenzie od našich zákazníkov

Mirek Etzler | Volitaservis PLATÍ DO KONCA Apríla

OBHLIADKA SERVISNÝM TECHNIKOM

- Detailná kontrola, vrátane komplexnej analýzy okien

- Diagnostika problémov s navrhovanými riešeniami

- Termovízne premeranie za štandardnú cenu 120 €

Čo je termovízia?

150, -€

Zadarmo
ZADARMO len do 30.04.2024

Doporučuje i Mirek Etzler

FAQ | Volitaservis
kontakt

Dohodnite si kontrolu okien u Vás doma Zadarmo

Alebo nám napíšte
Zadajte vaše meno!
Zadajte vaše priezvisko!
Zadajte váš email!
Zadajte vaše tel. číslo!
Zadajte zľavový kód!
Zadajte správu!
faq

Často kladené otázky

  • JE NUTNÉ MENIŤ TESNENIE IHNEĎ NA OKNÁCH?

    Záleží aké je tesnenie na oknách. Pri starom je dôležité, aby technik zhodnotil či nie je popraskané, pretrhnuté alebo inak poškodené.

  • AKO ČASTO SA MAJÚ SERVISOVAŤ OKNÁ?

    Pokiaľ sa jedná o novostavbu, je vhodné po roku pristúpiť aspoň k revízii. Pokiaľ sa nejedná o novostavbu a pokiaľ okná máte dlhšie ako 3 roky, je vhodné vykonávať servis každé 2 až 3 roky.

  • ROBÍTE AJ HAVARIJNÝ SERVIS?

    Samozrejme, táto služba je zameraná pre ľudí, ktorí potrebujú ihneď pomôcť. PRÍKLAD: Balkónové dvere nemožno otvoriť, vylomené pánty či závesy alebo rozbité sklo.

  • ROBÍTE SERVISNÚ OBHLIADKU ZADARMO?

    Áno. Ako prvé Vás príde bezplatne navštíviť náš servisný poradca, ktorý Vám navrhne to najlepšie riešenie.

  • AKO DLHO TRVÁ OPRAVA?

    Čas potrebný na opravu okna závisí od rozsahu a závažnosti problému. Poskytujeme BEZPLATNÉ A NEZÁVÄZNÉ OBHLIADKY, po ktorých Vám radi poskytneme presný časový odhad opravy.

  • MÁTE SKÚSENOSTI S OPRAVOU OKIEN Z RÔZNYCH MATERIÁLOV, AKO SÚ DREVO, HLINÍK ALEBO PLAST?

    Sme skúsený tím odborníkov so špecializáciou na rôzne značky a materiály okien. Naši technici sú školení a držia certifikát - WINDOW SERVIS EXPERT. Pri obhliadke Vám priradíme špecialistu, ktorý má odborné znalosti a skúsenosti s daným problémom, aby vám poskytol najlepšie riešenie.

  • MÁTE ZÁRUKU NA VYKONANÚ PRÁCU A POUŽITÉ NÁHRADNÉ DIELY?

    Samozrejme. Na prácu poskytujeme záruku 12 až 48 mesiacov (záleží na službe) a na materiál poskytujeme 24 a viac mesiacov. ( U niektorých náhradných dielov poskytujeme doživotnú záruku) Radi priblížime u Vás na obhliadke :)

FAQ | Volitaservis

1%

Pre rodiny v núdzi

Nemôžeme pomôcť každému,
no každý môže pomôcť niekomu

Viac o programe

Cookies

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?