Ako na ten správny výber interiérových žalúzií pre váš domov ?

Ako na ten správny výber interiérových žalúzií pre váš domov ? | Volitaservis Blog Overlay | Volitaservis Blog Bobor | Volitaservis Blog

V súčasnosti existuje široká ponuka rôznych trendových štýlov interiérového tienenia. Je toho na výber až toľko, že niekedy sa nám z toho dokáže poriadne zamotať hlava a my sa nakoniec aj tak nevieme rozhodnúť, čo je pre nás tá správna voľba. Preto niekedy často siahame po rôznych radách a typoch od susedov, známych alebo odborníkov.



Pred výberom žalúzií je potrebné zvážiť aj zameranie žalúzií, ktoré vie narobiť nemalé problémy, ak v danej oblasti nie ste odborníkom. Prečo tomu tak je ? Nie každý vie, ako si má svoje žalúzie zamerať a aj keď si to už naštudoval na internete, nemusí to urobiť správne, čo je u väčšiny prípadov aj pravidlo. Preto odporúčame zameranie odborníkom na mieru, nakoľko sa zbavíte zodpovednosti za meranie a môžete tak ušetriť nemalé peniaze za nesprávne zamerané žalúzie a okrem toho aj svoj drahocenný čas. U nás poskytujeme toto zameranie ZADARMO. Teda náš servisný poradca vám nenaúčtuje žiaden poplatok za zameranie žalúzií, vystaví vám cenovú ponuku a vy sa rozhodnete, či vám ponuka vyhovuje alebo nie.


Rezervujte si u nás zameranie ZADARMO



Už máte zamerané žalúzie, ale stále sa neviete rozhodnúť pre ten správny typ ? Odporúčame vám nasledovný postup:

1. Najprv sa zamyslite nad tým, aký účel majú vaše žalúzie plniť. Prečo potrebujete pre daný typ miestnosti žalúzie. Je to kvôli estetike, regulácií svetla, atmosfére, úspore spotreby energie alebo inej potrebe ?


2. Do akej miestnosti idete žalúzie montovať ? Aká je povaha miestnosti, do ktorej plánujete žalúzie umiestniť ? Jedná sa o spálňu, obývačku, kuchyňu, kanceláriu alebo iný druh miestnosti ? Každá miestnosť z pravidla môže vyžadovať iný druh žalúzií záleží od toho, čo od danej miestnosti vy očakávate. Súkromie, atmosféru, estetiku a pod...


3. Typy žalúzií – na výber máme v základe horizontálna a vertikálne žalúzie, rolety deň a noc, plisé žalúzie a iné. Každý typ má svoje výhody ale aj nevýhody a vy si musíte zvážiť, ktorý typ je pre vás tou ideálnou voľbou z hľadiska použiteľnosti, trvácnosti, ceny a typu materiálu.


4. Regulácia svetla do miestnosti – niektoré typy žalúzií umožňujú jemnú úpravu svetla, zatiaľ čo iné dokážu úplne zatemniť miestnosť.


5. Montáž a inštalácia – pred montážou žalúzií je potrebné zistiť, ako máte okno umiestené v stene, na základe toho servisný poradca určí možnosti osadenia žalúzií a tiež aj vhodný typ žalúzií pre daný prípad


6. Rozpočet – či už riešite estetiku, priepustnosť svetla alebo iné faktory, každý typ žalúzií ma svoje benefity a aj svoju cenu. Aj v tejto oblasti sú na výber rôzne možnosti lacnejších a drahších variant.


Veríme, že vám tieto rady a tipy pomohli pri lepšom rozhodovaní. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom výberu žalúzií neváhajte nás kontaktovať cez náš kontaktný formulár



Rezervujte si u nás zameranie ZADARMO

o nás

Recenzie od našich zákazníkov

Mirek Etzler | Volitaservis PLATÍ DO KONCA Mája

OBHLIADKA SERVISNÝM TECHNIKOM

- Detailná kontrola, vrátane komplexnej analýzy okien

- Diagnostika problémov s navrhovanými riešeniami

- Termovízne premeranie za štandardnú cenu 120 €

Čo je termovízia?

150, -€

Zadarmo
ZADARMO len do 31.05.2024

Doporučuje i Mirek Etzler

FAQ | Volitaservis
kontakt

Dohodnite si kontrolu okien u Vás doma Zadarmo

Alebo nám napíšte
Zadajte vaše meno!
Zadajte vaše priezvisko!
Zadajte váš email!
Zadajte vaše tel. číslo!
Zadajte zľavový kód!
Zadajte správu!
faq

Často kladené otázky

  • JE NUTNÉ MENIŤ TESNENIE IHNEĎ NA OKNÁCH?

    Záleží aké je tesnenie na oknách. Pri starom je dôležité, aby technik zhodnotil či nie je popraskané, pretrhnuté alebo inak poškodené.

  • AKO ČASTO SA MAJÚ SERVISOVAŤ OKNÁ?

    Pokiaľ sa jedná o novostavbu, je vhodné po roku pristúpiť aspoň k revízii. Pokiaľ sa nejedná o novostavbu a pokiaľ okná máte dlhšie ako 3 roky, je vhodné vykonávať servis každé 2 až 3 roky.

  • ROBÍTE AJ HAVARIJNÝ SERVIS?

    Samozrejme, táto služba je zameraná pre ľudí, ktorí potrebujú ihneď pomôcť. PRÍKLAD: Balkónové dvere nemožno otvoriť, vylomené pánty či závesy alebo rozbité sklo.

  • ROBÍTE SERVISNÚ OBHLIADKU ZADARMO?

    Áno. Ako prvé Vás príde bezplatne navštíviť náš servisný poradca, ktorý Vám navrhne to najlepšie riešenie.

  • AKO DLHO TRVÁ OPRAVA?

    Čas potrebný na opravu okna závisí od rozsahu a závažnosti problému. Poskytujeme BEZPLATNÉ A NEZÁVÄZNÉ OBHLIADKY, po ktorých Vám radi poskytneme presný časový odhad opravy.

  • MÁTE SKÚSENOSTI S OPRAVOU OKIEN Z RÔZNYCH MATERIÁLOV, AKO SÚ DREVO, HLINÍK ALEBO PLAST?

    Sme skúsený tím odborníkov so špecializáciou na rôzne značky a materiály okien. Naši technici sú školení a držia certifikát - WINDOW SERVIS EXPERT. Pri obhliadke Vám priradíme špecialistu, ktorý má odborné znalosti a skúsenosti s daným problémom, aby vám poskytol najlepšie riešenie.

  • MÁTE ZÁRUKU NA VYKONANÚ PRÁCU A POUŽITÉ NÁHRADNÉ DIELY?

    Samozrejme. Na prácu poskytujeme záruku 12 až 48 mesiacov (záleží na službe) a na materiál poskytujeme 24 a viac mesiacov. ( U niektorých náhradných dielov poskytujeme doživotnú záruku) Radi priblížime u Vás na obhliadke :)

FAQ | Volitaservis

1%

Pre rodiny v núdzi

Nemôžeme pomôcť každému,
no každý môže pomôcť niekomu

Viac o programe

Cookies

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?