Prečo sa oplatí servisovať okná a dvere?

Prečo sa oplatí servisovať okná a dvere? | Volitaservis Blog Overlay | Volitaservis Blog Bobor | Volitaservis Blog

Keď si niečo zadovážite, chcete, aby vám to vydržalo čo najdlhšie. Vždy sii výrobok kupujete s dúfaním, že s vami prežije dlhé roky. No všetci vieme ako to býva. Zanedbáte starostlivosť a diel stráca na hodnote raketovou rýchlosťou. Životnosť dosahuje svoje maximum a je potrebná oprava, či výmena.


Čo tak ušetriť čas aj svoje peniaze? A aj starosti. Pravidelný servis okien a dverí zaručuje dlhšiu životnosť a včasné odhalenie problémov. Ak sa okná, či dvere stále udržiavajú v dobrom stave, nemusíte sa obávať, že náhle vypovedajú svoju službu.


Vezmite si, že pravidelné servisovanie je niekoľkonásobne lacnejšie ako samotná výmena, či oprava. Vaša peňaženka sa vám poďakuje. Peniaze môžete radšej minúť na kvalitné sieťky na okná, či štýlové záclony.


Výrobcovia vás zväčša neinformujú o dôležitosti a nutnosti pravidelnej kontroly okien a dverí. My sme vám to ale povedali, tak si to pamätajte. Je to to najlepšie, čo môžete urobiť pre seba i svoj interiér/ exteriér.


Servisovať sa oplatí.

o nás

Recenzie od našich zákazníkov

Mirek Etzler | Volitaservis PLATÍ DO KONCA Marca

OBHLIADKA SERVISNÝM TECHNIKOM

- Detailná kontrola, vrátane komplexnej analýzy okien

- Diagnostika problémov s navrhovanými riešeniami

- Termovízne premeranie za štandardnú cenu 120 €

Čo je termovízia?

150, -€

Zadarmo
ZADARMO len do 31.03.2024

Doporučuje i Mirek Etzler

FAQ | Volitaservis
kontakt

Dohodnite si kontrolu okien u Vás doma Zadarmo

Alebo nám napíšte
Zadajte vaše meno!
Zadajte vaše priezvisko!
Zadajte váš email!
Zadajte vaše tel. číslo!
Zadajte zľavový kód!
Zadajte správu!
faq

Často kladené otázky

  • JE NUTNÉ MENIŤ TESNENIE IHNEĎ NA OKNÁCH?

    Záleží aké je tesnenie na oknách. Pri starom je dôležité, aby technik zhodnotil či nie je popraskané, pretrhnuté alebo inak poškodené.

  • AKO ČASTO SA MAJÚ SERVISOVAŤ OKNÁ?

    Pokiaľ sa jedná o novostavbu, je vhodné po roku pristúpiť aspoň k revízii. Pokiaľ sa nejedná o novostavbu a pokiaľ okná máte dlhšie ako 3 roky, je vhodné vykonávať servis každé 2 až 3 roky.

  • ROBÍTE AJ HAVARIJNÝ SERVIS?

    Samozrejme, táto služba je zameraná pre ľudí, ktorí potrebujú ihneď pomôcť. PRÍKLAD: Balkónové dvere nemožno otvoriť, vylomené pánty či závesy alebo rozbité sklo.

  • ROBÍTE SERVISNÚ OBHLIADKU ZADARMO?

    Áno. Ako prvé Vás príde bezplatne navštíviť náš servisný poradca, ktorý Vám navrhne to najlepšie riešenie.

  • AKO DLHO TRVÁ OPRAVA?

    Čas potrebný na opravu okna závisí od rozsahu a závažnosti problému. Poskytujeme BEZPLATNÉ A NEZÁVÄZNÉ OBHLIADKY, po ktorých Vám radi poskytneme presný časový odhad opravy.

  • MÁTE SKÚSENOSTI S OPRAVOU OKIEN Z RÔZNYCH MATERIÁLOV, AKO SÚ DREVO, HLINÍK ALEBO PLAST?

    Sme skúsený tím odborníkov so špecializáciou na rôzne značky a materiály okien. Naši technici sú školení a držia certifikát - WINDOW SERVIS EXPERT. Pri obhliadke Vám priradíme špecialistu, ktorý má odborné znalosti a skúsenosti s daným problémom, aby vám poskytol najlepšie riešenie.

  • MÁTE ZÁRUKU NA VYKONANÚ PRÁCU A POUŽITÉ NÁHRADNÉ DIELY?

    Samozrejme. Na prácu poskytujeme záruku 12 až 48 mesiacov (záleží na službe) a na materiál poskytujeme 24 a viac mesiacov. ( U niektorých náhradných dielov poskytujeme doživotnú záruku) Radi priblížime u Vás na obhliadke :)

FAQ | Volitaservis

1%

Pre rodiny v núdzi

Nemôžeme pomôcť každému,
no každý môže pomôcť niekomu

Viac o programe

Cookies

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?